Skip to content

Food & Beverage Manager

De Bilt, Utrecht, NederlandManagement

Join our family!

Sta jij te trappelen om je management skills verder te ontwikkelen in een veelzijdig horecabedrijf? Ben je een kei in het aansturen en motiveren van je collega's? Word dan manager van ons jonge, dynamische team! Je geeft leiding aan een team van circa 50 (fulltime en parttime) medewerkers en daarmee draag je de verantwoordelijkheid voor het restaurant, hotelbar en de banquetingafdeling. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken binnen de F&B-afdelingen.


Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht beschikt over 102 hotelkamers, twee restaurants à 160 zitplaatsen en twee terrassen à 150 zitplaatsen. Tevens is er een hotelbar en zijn er 14 multifunctionele vergader-/ banquetingzalen voor feesten, partijen, familiebijeenkomsten, cursussen en vergaderingen.


Wat ga je doen?

Kort samengevat zorg jij er samen met je team voor dat iedere gast ons hotel met een glimlach verlaat. Je geeft samen met een team van supervisors leiding aan alle bedieningsmedewerkers binnen het hotel en je bent hiermee verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant, de hotelbar en op de banqueting afdeling. Je ziet samen met de supervisors toe op de bezetting van medewerkers en lost eventuele knelpunten op. Je zorgt voor een positieve vibe op de werkvloer en draagt je enthousiasme en passie over op alle collega’s! Je zorgt ervoor dat iedere collega het beste uit zichzelf haalt door hem of haar te begeleiden, te coachen én op te leiden. Als operationeel F&B Manager werk je nauw samen met de general manager en word je begeleid en gecoacht door zowel de general manager als de directie.

Wie ben jij?

Ten eerste: gastvrijheidsbeleving en je inzet is onbegrensd! Als onze ideale collega heb jij minimaal Mbo denk- en werkniveau met minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie. Je lééft voor de horeca en volgt met passie alle ontwikkelingen en trends in onze mooie branche, zodat onze service en diensten altijd up-to-date zijn. Je bent een kei in het aansturen en motiveren van collega’s en je bent altijd bereid om over je eigen afdelingsgrenzen heen te kijken. Daarnaast beschik je over een flinke dosis humor, want dat vinden wij héél belangrijk bij Van der Valk! Kennis van Index en Amadeus (IDPMS) is een pré, maar niet noodzakelijk. Wat je nog niet weet, zullen we je leren. Vanzelfsprekend ben je (ook) beschikbaar in de weekenden en op feestdagen, dag- en avonddiensten afgewisseld. Wij zijn er zelf ook, gezellig!

Waarom wil jij bij ons werken?

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris bieden we je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Je kunt deelnemen aan (online) trainingen en workshops die gegeven worden door zeer ervaren collega's. Pluspuntje: iedere werkdag verzorgen we voor jou een heerlijke maaltijd die je zelf mag kiezen van onze menukaart! Scheelt weer koken... ook krijg je 50% korting op een verblijf bij onze collega-hotels.
Enthousiast geworden?
Zie jij jezelf al als leidinggevende in ons restaurant? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Vereisten

Waarom pas jij bij ons?
We kunnen natuurlijk die hele welbekende lijst opsommen met punten als ‘proactief’, ‘representatief’, ‘flexibel’ en ‘stressbestendig’, maar dat doen we niet. Jij past bij ons als je gastvrij bent. Natuurlijk is het handig wanneer je minimaal een jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie, want er wordt best wel wat van je gevraagd, maar verder kunnen wij je leren wat je nog niet weet!

of