Skip to content

Front office medewerker

De Bilt, Utrecht, NederlandFront office

Join our family!

Ben jij van nature gastvrij, vrolijk, enthousiast en kun je niet wachten om al onze gasten te mogen ontvangen? Dan willen wij jou in ons team! Jouw enthousiasme en gastvrije houding zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Jij bent in staat om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en doet dit samen met ons hechte, ervaren receptieteam.

Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht beschikt over 102 hotelkamers, twee restaurants à 160 zitplaatsen en twee terrassen à 150 zitplaatsen. Ook is er een hotelbar en zijn er 14 multifunctionele vergader-/ banqueting zalen voor feesten, partijen, familiebijeenkomsten, cursussen en vergaderingen.


Front office medewerker

Wat ga je doen?

Allereerst zorg je ervoor dat onze gasten een heerlijk verblijf hebben door ze gastvrij in te checken, hun vragen te beantwoorden, te informeren over de omgeving en faciliteiten en netjes uit te checken. Je beantwoordt tijdens je shift allerlei telefoontjes, inkomende- en uitgaande mail. Je maakt kamer- en restaurant-reserveringen. Samen met jouw Front office collega’s vorm je de spil van het hotel.


Wie ben jij?

Je bent fulltime beschikbaar, ook in de weekenden en tijdens feestdagen (aantal uren en tijden in overleg). Vanzelfsprekend ben je een teamplayer en heb je een representatief voorkomen! Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn handige skills als je in de horeca gaat werken en het is prettig wanneer je in de nabije omgeving van het hotel woont.

Maar het allerbelangrijkste: gastvrijheid zit in je genen!

Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een passende, marktconforme beloning afhankelijk van leeftijd en werkervaring bieden we je een werkplek waar je zelfstandig kunt zijn én jezelf kunt ontwikkelen. Wij investeren graag in enthousiaste collega’s en dragen zorg voor alle kennis die je (nog) mist.


Wij willen graag lang met je samenwerken! Na drie arbeidsovereenkomsten van een jaar is het onze intentie om met elkaar te blijven werken.


Een goede balans tussen werk en privé is erg belangrijk! Als medewerker van Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht krijg je tot 50% korting bij andere Van der Valk hotels zodat je in je vrije tijd kunt ontspannen en genieten!


Enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Solliciteer direct via de knop hieronder!

of