Overslaan naar content

Hoofd technische dienst

Op locatie
  • De Bilt, Utrecht, Nederland
Management

HOOFD TECHNISCHE DIENST


Join our family!


Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw leiderschap en technische vaardigheden verder kunt ontwikkelen? Dan is de functie van Hoofd Technische Dienst in ons veelzijdige horecabedrijf wellicht iets voor jou! In deze rol werk je samen met je collega om ervoor te zorgen dat het gebouw, onze faciliteiten en apparatuur in goede staat blijven.


Van der Valk is een uniek familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Met bijna honderd hotels wereldwijd, elk met een familielid aan het roer, zijn we een hechte familie die intensief samenwerkt. Deze lange traditie zorgt voor mooie verhalen en een echt thuis-van-huis gevoel, zowel voor onze medewerkers als voor onze gasten.


Als eerste aanspreekpunt voor collega's bij storingen en reparaties, stel jij werkprogramma's op en maak je planningen voor periodiek en langdurig onderhoud en inspecties. Je bereidt renovaties of verbouwingen voor en onderhoudt contact met technische leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop van technisch materiaal en het beheren van de werkvoorraad.


Ben je al enthousiast?

Als Hoofd Technische Dienst ben je ook allround technisch en voer je kleine installatiewerkzaamheden uit op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw, kamers, zalen, sanitaire ruimten en het zwembad. Je delegeert werkzaamheden en begeleidt monteurs naar hun werkplek.

Je werkt ook samen met de directie om alle voorschriften en aanpassingen op het gebied van Green Key te implementeren en na te leven. Je bent medeverantwoordelijk voor het Arbobeleid binnen het bedrijf.


Als de ideale kandidaat voor deze functie heb je uitstekende leiderschapskwaliteiten, technische vaardigheden en kun je goed samenwerken. Je bent een duizendpoot die stressbestendig en flexibel is en zich gemakkelijk aanpast aan veranderende omstandigheden.

Wat maakt jou de perfecte collega?

Onze ideale collega voor de functie van hoofd Technische Dienst heeft een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4 in de richting Techniek en minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring. Je bent fulltime beschikbaar, ook tijdens weekenden en feestdagen. Als teamplayer ben je gastvrij en representatief. Je beschikt over uitstekende allround technische vaardigheden en je werkt netjes en nauwkeurig. Het is van belang dat je flexibel bent en goed om kunt gaan met stressvolle situaties.


Het allerbelangrijkste is dat je oplossingsgericht kunt denken en werken, dit zit namelijk in je natuur!


Waarom wil jij bij ons werken?

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform Horeca CAO bieden we je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Je kunt deelnemen aan (online) trainingen en workshops, afgestemd op jouw doelen binnen de functie. Dus zet de pannen maar terug in de kast want eten verzorgen wij tijdens je dienst. Ook krijg je 50% korting op een verblijf bij onze collega hotels.


Daarnaast bieden wij een Benefits at Work platform aan, waarmee je korting kunt krijgen op mode, elektronica, dagjes uit en nog veel meer. Bovendien ontvang je korting op hotelovernachtingen in diverse hotels, bungalowparken en zelfs op Bol.com.


Ons hotel biedt een à la carte restaurant met een gezellig terras, 15 multifunctionele ruimtes en 102 comfortabele gerenoveerde kamers. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om in een dynamisch omgeving te werken. Dus als je op zoek bent naar een leuke uitdagende baan in de horeca, dan ben je bij ons op het juiste adres!


Klinkt dit als een ideale baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar