Skip to content

Keukenhulp

De Bilt, Utrecht, NederlandKeuken

Keukenhulp


Wat zoeken wij?

“People who love to eat are always the best people" – Julia Child

Wij ontvangen dagelijks véél gasten en verzorgen dan ook met veel liefde het ontbijt, de lunch en het diner. De zondagen staan bij ons in het teken van de Zondagsbrunch en op feestdagen pakken we nog eens extra uit! Joram van Twillert, onze chef-kok, is daarom op zoek naar een creatieve samenwerker die het keukenteam van Van Der Valk Hotel De BiIt - Utrecht komt versterken!

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht beschikt over 102 hotelkamers, twee restaurants à 160 zitplaatsen en twee terrassen à 150 zitplaatsen. Ook is er een hotelbar en zijn er 14 multifunctionele vergader-/ banqueting zalen voor feesten, partijen, familiebijeenkomsten, cursussen en vergaderingen.


Wat ga je doen?

Kort samengevat zorg jij er samen met het team voor dat de verwachtingen van onze gasten overtroffen worden, zowel in ons restaurant als bij zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen. Je draagt zorg voor het helpen in de keuken en verricht voorbereidende werkzaamheden voor onze buffetten, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Daarnaast beoordeel je de kwaliteit van de te gebruiken producten en ingrediënten. Uiteraard bereid je gerechten volgens recepturen of specifieke aanwijzingen van de chef-kok en zorg je voor een mooie presentatie van de gerechten.


Wie ben jij?

Jij bent enthousiast en creatief! Als onze ideale collega heb je een liefde voor koken en een diploma is niet vereist. Je bent een koning/koningin in voorbereiding en het opmaken en stylen van borden en weet onze gasten met jouw creaties te overdonderen.

En last but not least: wat je nog niet weet, zullen we je leren!

Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform Horeca CAO bieden we je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Je kunt deelnemen aan (online) trainingen en workshops, afgestemd op jouw doelen binnen de functie.


Wij willen graag lang met je samenwerken! Na drie arbeidsovereenkomsten van een jaar is het onze intentie om met elkaar te blijven werken.

Iedere werkdag verzorgen we voor jou een heerlijke maaltijd die je zelf mag kiezen van de menukaart! Je eet hetzelfde als onze gasten.


Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Als collega van Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht krijg je enorme korting op een verblijf bij andere Van der Valk Hotels in Nederland, slechts € 65,00 per kamer/ per nacht inclusief ontbijt, zodat je in je vrije tijd kunt ontspannen en genieten!


Daarnaast bieden wij een Benefits at Work platform aan met leuke kortingen op het gebied van mode, electronica, dagjes uit en nog veel meer. Daarnaast krijg je ook nog veel korting op hotelovernachtingen in diverse hotels, bungalowparken en zelfs op Bol.com.


Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de knop hieronder!

of