Skip to content

Medewerker bediening, Leerling gastheer/-vrouw

De Bilt, Utrecht, NederlandRestaurant & banqueting

Hier vind je onze vacatures voor onze restaurants en de banqueting:

  • Medewerker bediening
  • Leerling gastheer/-vrouw

Join our family!

Welkom bij dé horecafamilie van Nederland! Zou jij het leuk vinden om naast jouw opleiding of studie wat horeca ervaring op te doen? Ben jij vrolijk, representatief en wil je graag je gastvrije skills verder ontwikkelen in een veelzijdig horecabedrijf? Dan willen wij jou in ons team om bij te dragen aan de optimale beleving voor de gast. Samen met het team zorg je ervoor dat al onze gasten een onvergetelijk verblijf bij ons hebben!


Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht beschikt over 102 hotelkamers, twee restaurants à 160 zitplaatsen en twee terrassen à 150 zitplaatsen. Ook is er een hotelbar en zijn er 14 multifunctionele vergader-/ banqueting zalen voor feesten, partijen, familiebijeenkomsten, cursussen en vergaderingen.


MEDEWERKER BEDIENING

Wat ga je doen?

Tijdens een dienst zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je voert zo zelfstandig mogelijk taken uit in ons restaurant tijdens het ontbijt, lunch of diner en in onze zalen tijdens een feest of partij! Natuurlijk houd je de werkruimtes schoon en netjes en is je mise en place altijd tiptop in orde.


Wie ben jij?

Je bent fulltime óf parttime beschikbaar, ook in de weekenden en tijdens feestdagen (aantal uren en tijden in overleg). Vanzelfsprekend ben je een teamplayer en heb je een representatief voorkomen! Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn handige skills als je in de horeca gaat werken en het is prettig wanneer je in de nabije omgeving van het hotel woont.

Maar het allerbelangrijkste: gastvrijheid zit in je genen!


LEERLING GASTHEER/GASTVROUW

Wat ga je doen?

Je werkt bij ons 4 dagen in de week en volgt één keer per 14 dagen de theorielessen bij Van der Valk opleidingen. Tijdens een dienst verleen je onze gasten een professionele en persoonlijke service. Je zorgt voor een juiste mise en place en luistert naar de wensen van onze gasten. Dit doe je tijdens het ontbijt, lunch of diner en in onze zalen tijdens een feest of partij!


Wie ben jij?

Als onze ideale collega ben je enthousiast, welgemanierd, representatief en wil je graag het vak leren. Je bent 4 dagen per week beschikbaar, ook in de weekenden en tijdens de feestdagen. Je doet een BBL opleiding niveau 1, 2 of 3. Als leerling gastheer / gastvrouw ben je gemotiveerd, gastvrij en straal je wanneer je onze gasten ontvangt! 


Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een passende, marktconforme beloning afhankelijk van leeftijd en werkervaring bieden we je een werkplek waar je zelfstandig kunt zijn én jezelf kunt ontwikkelen. Wij investeren graag in enthousiaste collega’s en dragen zorg voor alle kennis die je (nog) mist.


Wij willen graag lang met je samenwerken! Na drie arbeidsovereenkomsten van een jaar is het onze intentie om met elkaar te blijven werken. Als leerling gastheer/-vrouw zijn er na je leerjaar eventueel mogelijkheden om te blijven.


Een goede balans tussen werk en privé is erg belangrijk! Als medewerker van Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht krijg je tot 50% korting bij andere Van der Valk hotels zodat je in je vrije tijd kunt ontspannen en genieten!


Enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Solliciteer direct via de knop hieronder!

of