Skip to content

Medewerker spoelkeuken

De Bilt, Utrecht, NederlandKeuken

Join our family!

“People who love to eat are always the best people" – Julia Child

Wij ontvangen dagelijks véél gasten en verzorgen dan ook met veel liefde het ontbijt, de lunch en het diner. De zondagen staan bij ons in het teken van de Zondagsbrunch en op feestdagen pakken we nog eens extra uit! Joram van Twillert, onze chef-kok, is daarom op zoek naar een creatieve samenwerker die het keukenteam van Van Der Valk Hotel De Bilt - Utrecht komt versterken!


Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht beschikt over 102 hotelkamers, twee restaurants à 160 zitplaatsen en twee terrassen à 150 zitplaatsen. Tevens is er een hotelbar en zijn er 14 multifunctionele vergader-/ banqueting zalen voor feesten, partijen, familiebijeenkomsten, cursussen en vergaderingen.

Medewerker spoelkeuken/ afwasser

Wat ga je doen?

Ben jij logistiek ingesteld en heb je oog voor detail? Als medewerker spoelkeuken ben jij een belangrijke schakel binnen het bedrijf en een onmisbare kracht in onze keuken. Tijdens een dienst zorg je ervoor dat de vaatwasmachine zijn werk goed doet. Je zorgt zelfstandig voor orde en netheid in de spoelkeuken, dat het serviesgoed netjes is opgeruimd en mooi is gestapeld. Ook werk je milieubewust en scheid je ons afval deskundig. 


Wie ben jij?

Je bent fulltime óf parttime beschikbaar, ook in de weekenden en tijdens feestdagen (aantal uren en tijden in overleg). Vanzelfsprekend ben je een teamplayer en houd je van orde en netheid! Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn handige skills als je in de horeca gaat werken en het is prettig wanneer je in de nabije omgeving van het hotel woont.

En last but not least: wat je nog niet weet, zullen we je leren!

Wat bieden wij jou?

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een passende, marktconforme beloning (Horeca CAO) afhankelijk van leeftijd en werkervaring bieden we je een werkplek waar je zelfstandig kunt zijn én jezelf kunt ontwikkelen. Wij investeren graag in enthousiaste collega’s en dragen zorg voor alle kennis die je (nog) mist.


Wij willen graag lang met je samenwerken! Na drie arbeidsovereenkomsten van een jaar is het onze intentie om met elkaar te blijven werken. Ook als leerlingkok zijn er na je leerjaar eventueel mogelijkheden om te blijven.


Een goede balans tussen werk en privé is erg belangrijk! Als medewerker van Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht krijg je tot 50% korting bij andere Van der Valk hotels zodat je in je vrije tijd kunt ontspannen en genieten!


Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de knop hieronder!

of