Overslaan naar content

Banqueting medewerker (overdag)

Op locatie
  • De Bilt, Utrecht, Nederland
Restaurant & Banqueting

BANQUETING MEDEWERKER (overdag)

Join our family! 

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je een glimlach op de gezichten van onze gasten kunt toveren? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde banqueting medewerker die ons team wil komen versterken.

Van der Valk is een uniek familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Met bijna honderd hotels wereldwijd, elk met een familielid aan het roer, zijn we een hechte familie die intensief samenwerkt. Deze lange traditie zorgt voor mooie verhalen en een echt thuis-van-huis gevoel, zowel voor onze medewerkers als voor onze gasten.


Ben je al enthousiast?

Als Meeting en Events ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van onze zalen voor de gasten. Je bent de gehele dag het aanspreekpunt voor de gasten en je zorgt ervoor dat het evenement vlekkeloos verloopt. Jouw rol is essentieel om het evenement tot leven te brengen volgens de afspraken die zijn gemaakt door het sales team. Na afloop van het evenement ben je verantwoordelijk voor het opruimen en het gereed maken van de ruimte voor het volgende evenement. Op sommige momenten organiseren we een leuke cateringevenementen op externe locaties, waarbij we ook jouw hulp vragen op die locatie.


Wat maakt jou de perfecte collega?

We zoeken iemand die zowel fulltime als parttime beschikbaar is, van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 – 18:00 uur. Het aantal uren per week is bespreekbaar. Je bent echt teamplayer en hebt een verzorgde uitstraling, je bent gastvrij en gaat graag met mensen om. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen voor werken in de horeca. Als je ook nog eens in de buurt van ons hotel woont, is dat ideaal!

Waarom wil jij bij ons werken?

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een salaris in overeenstemming met de Horeca CAO, bieden wij een stimulerende omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Er zijn diverse (online) trainingen en workshops beschikbaar die afgestemd zijn op jouw persoonlijke doelen binnen jouw functie.


Om jouw werkdagen nog aangenamer te maken, zorgen wij dagelijks voor een heerlijke maaltijd waarbij je zelf een keuze kunt maken van onze menukaart. Je geniet van dezelfde maaltijden als onze gasten. Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Als collega van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht profiteer je van aanzienlijke kortingen op verblijven bij andere Van der Valk Hotels in Nederland. Voor slechts € 65,00 per kamer per nacht, inclusief ontbijt, kun je in je vrije tijd ontspannen en genieten.

Daarnaast bieden wij een Benefits at Work-platform aan met aantrekkelijke kortingen op diverse gebieden, zoals mode, elektronica en dagjes uit. Bovendien ontvang je ook aanzienlijke kortingen op hotelovernachtingen bij verschillende hotels, bungalowparken en zelfs bij Bol.com.


Ons hotel biedt een à la carte restaurant met een gezellig terras, 15 multifunctionele ruimtes en 102 comfortabele gerenoveerde kamers. Als onderdeel van ons team krijg je de kan om in een dynamisch omgeving te werken. Dus als je op zoek bent naar een leuke uitdagende baan in de horeca, dan ben je bij ons op het juiste adres!


Klinkt dit als een ideale baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar