Skip to content

Meeting & Event Sales

De Bilt, Utrecht, NederlandSales & Marketing

Join our family! 

Ben jij er klaar voor om je commerciële skills verder te ontwikkelen in een veelzijdig horecabedrijf? Is het je passie om zakelijke bijeenkomsten en feestelijke events tot in de puntjes te organiseren, word je blij van het onderhouden van relaties? Dan ben jij degene die we zoeken als meetings & event sales in ons jonge, gedreven team!


Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht beschikt over 102 hotelkamers, twee restaurants à 160 zitplaatsen en twee terrassen à 150 zitplaatsen. Ook is er een hotelbar en zijn er 14 multifunctionele vergader-/ banqueting zalen voor feesten, partijen, familiebijeenkomsten, cursussen en vergaderingen.


MEETING & EVENT SALES

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s van het sales team ben je verantwoordelijk voor het tot in de puntjes organiseren van zakelijke bijeenkomsten en feestelijke events. Met jouw enthousiasme en service verlenende houding word jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je presenteert onze faciliteiten en adviseert (potentiële) gasten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van hun event. Wanneer je een reservering hebt aangenomen en correct hebt verwerkt in ons reserveringssysteem (IDPMS), zorg je er vervolgens voor dat alle uitvoerende afdelingen worden geïnformeerd over de bijeenkomsten en de gemaakte afspraken. Je bent betrokken bij de partijen van begin tot eind. Denk aan een ontvangst van contactpersonen en het uitvoeren van aftersales gesprekken.


Wie ben jij?

Als onze ideale collega heb jij minimaal HBO denk- en werkniveau met minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare sales functie. Je ziet kansen en ontdekt mogelijkheden om de omzet te verhogen. Je bent een topper in het opbouwen en uitbouwen van de relatie met klanten en gasten. Communicatief ben je vaardig en je hebt een hands-on mentaliteit. Vanzelfsprekend heb je een representatief voorkomen. Je bent leergierig, wilt jezelf blijven ontwikkelen en je bent op zoek naar een functie voor een langere termijn.

Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform Horeca CAO bieden we je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Je kunt deelnemen aan (online) trainingen en workshops, afgestemd op jouw doelen binnen de functie.


Een goede balans tussen werk en privé is erg belangrijk! Als medewerker van Van der Valk De Bilt – Utrecht krijg je korting bij andere Van der Valk hotels zodat je in je vrije tijd kunt ontspannen en genieten!


Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de knop hieronder!

of