Skip to content

Meeting & Events Medewerker

De Bilt, Utrecht, NederlandRestaurant & banqueting


MEETING & EVENTS MEDEWERKER


Ben jij een flexibele duizendpoot met passie voor de horeca? Wil je graag werken bij een fantastisch hotel wat ambitieuze plannen heeft voor de toekomst? Zoek dan niet verder! Bij Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Meeting & Events medewerker.


Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht beschikt over 102 hotelkamers, twee restaurants à 160 zitplaatsen en twee terrassen à 150 zitplaatsen. Ook is er een hotelbar en zijn er 14 multifunctionele vergader-/ banqueting zalen voor feesten, partijen, familiebijeenkomsten, cursussen en vergaderingen.


Wat ga je doen?

Als Meeting & Events medewerker werk je in een enthousiast en gedreven team met als gezamenlijk doel onze gasten een (culinaire) ervaring bieden met uitstekende service. Je bent voornamelijk werkzaam op onze congres en banqueting afdeling waar dagelijks evenementen, vergaderingen, meetings en/of feesten plaatsvinden. Jij bent het eerste aanspreekpunt, je staat onze gasten te woord en ondersteunt de gasten waar nodig tijdens hun bijeenkomst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van mise-en-place, het klaarzetten van de feest- en vergaderzalen, op- en ombouwwerkzaamheden in de zalen en vergaderruimtes en het verzorgen van borrels, lunch en/of diner.


Het is dus een hele diverse functie. Het ene moment serveer je verschillende hapjes en drankjes aan de congresgasten met een vrolijke glimlach en het andere moment steek je de handen uit de mouwen voor het ombouwen van de zalen en vergaderruimtes zodat deze in de perfecte formatie staan voor de klant. Samen met je collega’s doe je er dus alles aan om de evenementen tot in de puntjes te verzorgen. 

Wie ben jij?

Je bent een echte aanpakker, neemt verantwoordelijkheid en je hebt een representatief voorkomen. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn handige skills als je in de horeca gaat werken en het is prettig wanneer je in de nabije omgeving van het hotel woont.

Maar het allerbelangrijkste: gastvrijheid zit in je genen!


Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een passende, marktconforme beloning afhankelijk van leeftijd en werkervaring bieden we je een werkplek waar je zelfstandig kunt zijn én jezelf kunt ontwikkelen. Wij investeren graag in enthousiaste collega’s en dragen zorg voor alle kennis die je (nog) mist.

Een goede balans tussen werk en privé is erg belangrijk! Als medewerker van Van der Valk De Bilt – Utrecht krijg je korting op een verblijf (€65 p.k.p.n.) bij andere Van der Valk hotels zodat je in je vrije tijd kunt ontspannen en genieten! Daarnaast bieden we een mooi Valk Benefits programma aan met leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer.


Doorgroeimogelijkheden

Heb jij de ambitie om door te groeien en ben jij een topper in het coördineren, motiveren en coachen van collega’s, waarbij jij degene bent die de verantwoordelijkheid neemt? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om door te groeien! Een vervolg stap zou de rol van “Supervisor” kunnen zijn, waarin je tijdens je dienst het eerste aanspreekpunt bent voor zowel gasten, medewerkers bediening en medewerkers van alle andere afdelingen binnen het hotel.


Enthousiast geworden?

Mail dan je CV en motivatie naar pz@biltschehoek.valk.com.

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Cor Herkert via 030 220 58 11.


of