Skip to content

Meeting & Events Supervisor

De Bilt, Utrecht, NederlandManagement

MEETING & EVENTS SUPERVISOR


Join our family!

Ben jij klaar om jouw leiderschapsvaardigheden in de praktijk te brengen in een dynamisch hotel? Word dan de Meeting & Events Supervisor in ons enthousiaste team! Samen met het team zorg je ervoor dat al onze evenementen vlekkeloos verlopen. Je bent niet alleen een expert in aansturen en motiveren van je collega’s, maar je helpt ook graag zelf mee tijdens de evenementen.


Van der Valk is een uniek familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Met bijna honderd hotels wereldwijd, elk met een familielid aan het roer, zijn we een hechte familie die intensief samenwerkt. Deze lange traditie zorgt voor mooie verhalen en een echt thuis-van-huis gevoel, zowel voor onze medewerkers als voor onze gasten.


Als Meeting & Events Supervisor krijg je de kans om jouw stempel te drukken op de gehele organisatie en uitvoering van onze evenementen. Je speelt een cruciale rol bij het neerzetten van prachtige en onvergetelijke ervaringen. Bovendien krijg je volop de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen een professionele omgeving waar je kunt rekenen op uitstekende begeleiding en ondersteuning. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het team, maar je stapt ook graag zelf de werkvloer op tijdens evenementen. Je vindt het geweldig om actief betrokken te zijn en persoonlijk bij te dragen aan het succes van de banqueting afdeling.


Ben je al enthousiast?

Als Meeting & Event Supervisor ben je verantwoordelijk voor het succesvol organiseren en uitvoeren van evenementen, waarbij je de hoogste kwaliteit van service en gastvrijheid nastreeft. Je speelt een essentiële rol in het leveren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Daarnaast werk je nauw samen met het sales team, dat verantwoordelijk is voor het verkopen van de evenementen. Samen zorgen jullie ervoor dat elk evenement tot in de puntjes verzorgd is, vanaf het eerste contact met de klant tot het laatste moment van het evenement.

Wat maakt jou de perfecte collega?

We zoeken iemand die zowel fulltime als parttime beschikbaar is, inclusief weekends en feestdagen. Het aantal uren per week is bespreekbaar. Je bent echt teamplayer en hebt een verzorgde uitstraling, een diploma op MBO- 3 niveau MHS of Facilitaire Dienstverlening is gewenst. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen voor werken in de horeca. Als je ook nog eens in de buurt van ons hotel woont, is dat ideaal!


Waarom wil jij bij ons werken?

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een salaris in overeenstemming met de Horeca CAO, bieden wij een stimulerende omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Er zijn diverse (online) trainingen en workshops beschikbaar die afgestemd zijn op jouw persoonlijke doelen binnen jouw functie.


Om jouw werkdagen nog aangenamer te maken, zorgen wij dagelijks voor een heerlijke maaltijd waarbij je zelf een keuze kunt maken van onze menukaart. Je geniet van dezelfde maaltijden als onze gasten. Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Als collega van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht profiteer je van aanzienlijke kortingen op verblijven bij andere Van der Valk Hotels in Nederland. Voor slechts € 65,00 per kamer per nacht, inclusief ontbijt, kun je in je vrije tijd ontspannen en genieten.Daarnaast bieden wij een Benefits at Work-platform aan met aantrekkelijke kortingen op diverse gebieden, zoals mode, elektronica en dagjes uit. Bovendien ontvang je ook aanzienlijke kortingen op hotelovernachtingen bij verschillende hotels, bungalowparken en zelfs bij Bol.com.


Ons hotel biedt een à la carte restaurant met een gezellig terras, 15 multifunctionele ruimtes en 102 comfortabele gerenoveerde kamers. Als onderdeel van ons team krijg je de kan om in een dynamisch omgeving te werken. Dus als je op zoek bent naar een leuke uitdagende baan in de horeca, dan ben je bij ons op het juiste adres!


Klinkt dit als een ideale baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar