Skip to content

Sous chef

De Bilt, Utrecht, NederlandKeuken

Join our family!

“People who love to eat are always the best people" – Julia Child

Wij ontvangen dagelijks véél gasten en verzorgen dan ook met veel liefde het ontbijt, de lunch en het diner. De zondagen staan bij ons in het teken van de Zondagsbrunch en op feestdagen pakken we nog eens extra uit! Joram van Twillert, onze chef-kok, is daarom op zoek naar een creatieve samenwerker die het keukenteam van Van Der Valk Hotel De Bilt - Utrecht komt versterken!


Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht beschikt over 102 hotelkamers, twee restaurants à 160 zitplaatsen en twee terrassen à 150 zitplaatsen. Tevens is er een hotelbar en zijn er 14 multifunctionele vergader-/ banqueting zalen voor feesten, partijen, familiebijeenkomsten, cursussen en vergaderingen.


Sous Chef

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een sous-chef, maar niet zo maar een sous-chef. Zowel onze gasten, als het team vragen om een sous-chef die uitblinkt in communicatie, verantwoordelijkheidsgevoel en professionaliteit, maar ook in oplossingsgerichtheid en creativiteit. Een sous-chef die achter zijn/haar gerechten en team staat, en met de chef-kok het team leidt en opleidt.

Als sous-chef ben je de rechterhand van onze chef-kok. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken. Vooruitlopend op de nieuwe horeca krijg jij de ruimte om samen met de chef-kok menukaarten te ontwikkelen, recepturen, mep- en inkoop lijsten op te stellen. Tevens beoordeel je binnengekomen producten en gerechten op kwaliteit.

Kort samengevat zorg jij er samen met het team voor dat de verwachtingen van onze gasten overtroffen worden, zowel in ons restaurant als bij zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen.

Je hebt een voorbeeldfunctie, je motiveert je collega’s en kan goed mensen opleiden.


Wie ben jij?

Jij bent een vakman of -vrouw met een open karakter. Je hebt qua opleiding niveau 3 (BBL) succesvol afgerond en je bent bekend met HACCP. Tevens heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je flexibel en kun je de chef-kok vervangen. We vinden het fijn als je meedenkt, eigen initiatieven worden op prijs gesteld.

En last but not least: wat je nog niet weet, zullen we je leren!

Waarom wil jij bij ons werken?

Bijna teveel redenen om op te noemen! Naast goede arbeidsvoorwaarden en een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden we je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Pluspuntje: iedere werkdag verzorgen we voor jou een heerlijke maaltijd die je zelf mag kiezen van onze menukaart! Scheelt weer koken... ook krijg je 50% korting op een verblijf bij onze collega-hotels.Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de knop hieronder!

of