Skip to content

Sous chef

De Bilt, Utrecht, NederlandKeuken

Sous Chef

Join our family!

Bij Van Der Valk Hotel De Bilt - Utrecht ontvangen we dagelijks een groot aantal gasten en met veel passie verzorgen wij het ontbijt, de lunch en het diner. Op zondagen organiseren wij onze beroemde Zondagsbrunch en op feestdagen zetten we nóg een stapje extra. Onze chef-kok, Joram van Twillert, is daarom op zoek naar een creatieve teamspeler die ons keukenteam komt versterken!


Van der Valk is een uniek familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Met bijna honderd hotels wereldwijd, elk met een familielid aan het roer, zijn we een hechte familie die intensief samenwerkt. Deze lange traditie zorgt voor mooie verhalen en een echt thuis-van-huis gevoel, zowel voor onze medewerkers als voor onze gasten.


Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een bijzondere sous-chef; iemand die niet alleen uitblinkt in communicatie, verantwoordelijkheidsgevoel en professionaliteit, maar ook in oplossingsgerichtheid en creativiteit. Onze ideale kandidaat is iemand die met passie achter zijn/haar gerechten en team staat en samen met de chef-kok het team leidt en opleidt. Als sous-chef ben je de rechterhand van onze chef-kok en werk je samen aan het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken.


Ben je al enthousiast?

Ter voorbereiding op de heropening van de horeca krijg jij als sous-chef de ruimte om samen met de chef-kok nieuwe menukaarten te ontwikkelen, recepturen te bedenken en mep- en inkooplijsten op te stellen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van de kwaliteit van binnenkomende producten en gerechten.

Je hebt als sous-chef een belangrijke voorbeeldfunctie binnen het team en je motiveert jouw collega's om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast ben je een goede opleider die anderen op een prettige en constructieve manier weet te coachen. Samen met het team zorg jij ervoor dat we de verwachtingen van onze gasten overtreffen, zowel in ons restaurant als bij zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen.

Wat maakt jou de perfecte collega?

Wij zijn op zoek naar een vakbekwame en communicatieve collega met een MBO koks opleiding niveau 3 of 4 en minimaal 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt gedegen kennis van de regels rondom HACCP en bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen. Daarnaast ben je flexibel en in staat om de chef-kok te vervangen indien nodig. Het zou geweldig zijn als je met ons meedenkt en eigen initiatieven onderneemt.


Als je nog niet alles weet, hoef je je geen zorgen te maken. Wij staan ​​klaar om je nieuwe vaardigheden en kennis bij te brengen. Het is belangrijk dat je een open karakter hebt en bereid bent om te blijven leren. Kortom, we zoeken een enthousiaste teamspeler die ons kan helpen om onze gasten te blijven verrassen en tevreden te stellen. Ben jij deze persoon? Aarzel dan niet en solliciteer bij ons!


Waarom wil jij bij ons werken?

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een salaris in overeenstemming met de Horeca CAO, bieden wij een stimulerende omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Er zijn diverse (online) trainingen en workshops beschikbaar die afgestemd zijn op jouw persoonlijke doelen binnen jouw functie.


Om jouw werkdagen nog aangenamer te maken, zorgen wij dagelijks voor een heerlijke maaltijd waarbij je zelf een keuze kunt maken van onze menukaart. Je geniet van dezelfde maaltijden als onze gasten. Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Als collega van Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht profiteer je van aanzienlijke kortingen op verblijven bij andere Van der Valk Hotels in Nederland. Voor slechts € 65,00 per kamer per nacht, inclusief ontbijt, kun je in je vrije tijd ontspannen en genieten.


Daarnaast bieden wij een Benefits at Work-platform aan met aantrekkelijke kortingen op diverse gebieden, zoals mode, elektronica en dagjes uit. Bovendien ontvang je ook aanzienlijke kortingen op hotelovernachtingen bij verschillende hotels, bungalowparken en zelfs bij Bol.com.


Ons hotel biedt een à la carte restaurant met een gezellig terras, 15 multifunctionele ruimtes en 102 comfortabele gerenoveerde kamers. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om in een dynamisch omgeving te werken. Dus als je op zoek bent naar een leuke uitdagende baan in de horeca, dan ben je bij ons op het juiste adres!


Klinkt dit als een ideale baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar