Skip to content

Supervisor Restaurant

De Bilt, Utrecht, NederlandManagement

Join our family!

Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht beschikt over 102 hotelkamers, twee restaurants à 160 zitplaatsen en twee terrassen à 150 zitplaatsen. Tevens is er een hotelbar en zijn er 14 multifunctionele vergader-/ banqueting zalen voor feesten, partijen, familiebijeenkomsten, cursussen en vergaderingen.


Sta jij te trappelen om je leidinggevende skills in de praktijk te brengen bij het beste hotel van Utrecht en omgeving? Word dan supervisor restaurant in ons jonge, enthousiaste team! Samen met het team zorg je ervoor dat al onze gasten in het restaurant en op het terras volledig in de watten worden gelegd. Je bent een kei in het aansturen en motiveren van onze collega's! 


Wat ga je doen? 
Allereerst zorg je voor een goede verdeling van de taken en werkzaamheden. Je organiseert alle voorkomende werkzaamheden in het restaurant en op het terras en je stemt deze tevens af met andere afdelingen, waaronder de banqueting. Tijdens je dienst treed je op als gastheer/gastvrouw en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, ook bij vragen, opmerkingen of klachten. Natuurlijk motiveer en inspireer je de collega's in de bediening en werk je actief mee in het operationele proces. Je draagt zorg voor orde, netheid en hygiëne, zowel voor als achter de schermen. 


Wie ben jij? 

Als onze ideale collega heb jij minimaal MBO denk- en werkniveau met minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie, daarnaast beschik je over een leermeesterdiploma. Je bent fulltime beschikbaar, ook in de weekenden en tijdens feestdagen. Vanzelfsprekend ben je een teamplayer en heb je een representatief voorkomen, daarnaast beschik je over een flinke dosis humor! Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn handige skills in de horeca en het is prettig wanneer je in de nabije omgeving van het hotel woont. Maar het allerbelangrijkste: gastvrijheid zit in je genen!

Waarom wil jij bij ons werken? 

Naast goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris bieden we je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Je kunt deelnemen aan (online) trainingen en workshops die gegeven worden door zeer ervaren collega's. Pluspuntje: iedere werkdag verzorgen we voor jou een heerlijke maaltijd die je zelf mag kiezen van onze menukaart! Scheelt weer koken... ook krijg je 50% korting op een verblijf bij onze collega-hotels. Enthousiast geworden? Zie jij jezelf al als leidinggevende in ons restaurant? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Vereisten 


Waarom pas jij bij ons? 

We kunnen natuurlijk die hele welbekende lijst opsommen met punten als ‘proactief’, ‘representatief’, ‘flexibel’ en ‘stressbestendig’, maar dat doen we niet. Jij past bij ons als je gastvrij bent. Natuurlijk is het handig wanneer je minimaal een jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie, want er wordt best wel wat van je gevraagd, maar verder kunnen wij je leren wat je nog niet weet!

of